Propera parada: Lleida! 'Unfollow a les Violències Masclistes'
17 December 2018

Propera parada: Lleida! 'Unfollow a les Violències Masclistes'

El projecte “Unfollow a les Violències Masclistes” arriba a la ciutat de Lleida. Des del CNJC us convidem a l’acte de presentació i als tallers formatius per abordar les violències masclistes als entorns digitals que es duran a terme el proper 5 de febrer a la Delegació de la Generalitat a Lleida.

Es tracta d’un projecte educatiu que consta d'una guia que repassa les diferents violències masclistes en xarxes i un paquet de fitxes d'activitats per edats, destinades a professorat de secundària, educadors/es i entitats juvenils per tal de treballar la temàtica a l'aula, casals, centres juvenils i als espais associatius. 

L’acte tindrà lloc el dia 05 de febrer des de les 16.30h a les 19.30h a la Delegació de la Generalitat a Lleida (C/Lluís Companys, 1).
La participació a l’activitat és gratuïta, inscriviu-vos a través d'aquest formulari.

PROGRAMA
16.15h Obertura de portes
16.30h
16.45h
Presentació del projecte educatiu a càrrec del CNJC
16.45h
17.30h
Xerrada: Violències masclistes en entorns digitals: posem-hi nom!
A càrrec de la Cooperativa Candela.
 
17.30h
19.30h
Presentació de les fitxes d’activitats i taller vivencial per aprendre a utilitzar-les. A partir de la posada en pràctica d'una fitxa, posarem en comú mecanismes  per treballar les violències masclistes amb adolescents i joves.
A càrrec de la Borsa de Formació del CNJC



La iniciativa del CNJC s’ha desenvolupat en col·laboració amb entitats expertes en la temàtica, com la Cooperativa Candela Acció comunitària i feminista i Educació per a l’Acció Crítica (EdPAC), i compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

Més informació sobre el projecte!