El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, compromès amb la tasca de donar suport i contribuir al creixement del teixit associatiu català, tirem endavant una nova edició dels Premis de l'Associacionisme Juvenil i dels Premis de l'Educació en el Lleure. Amb aquests premis volem tornar a reconèixer projectes fets o que es volen fer en un futur i  que demostren que el jovent és un present imparable que segueix sent el protagonista d’experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius. Enguany, que els premis arriben a la seva 22a edició, consolidem l'aposta per reconèixer la feina l'associacionisme juvenil, així com amb el convenciment que cal  visibilitzar la tasca essencial de les entitats de lleure.

El termini perquè les entitats i associacions presenteu les vostres candidatures en forma de projectes fets recentment o per a realitzar durant el 2025, ja està obert! Aquest termini s'allargarà fins al 19 de maig, i serà el 31 de maig quan el jurat comunicarà el resultat als projectes guanyadors, a l'acte d'entrega de premis!

Trobeu aquí tota la informació sobre la categoria que més s'adapti a la vostra entitat:

   

I presenteu aquí la candidatura dels vostres projectes: 


Les bases reguladores oficials i sobre les quals heu de regir la vostra participació als Premis de l'Associacionisme Juvenil 2024 són aquí i les dels Premis de l'Educació en el Lleure 2024 aquí.

Per presentar-vos-hi, cal que responeu aquest formulari i ompliu les fitxes que trobareu aquí:


El jurat de les diferents categories estarà composat per:

  • Premis de l'Associacionisme Juvenil 2024: Julia Rosanna Sánchez-Valverde, Oriol Olmo, Berta Munné, Pau Casanovas i Gerard Trias.
  • Premis de l'Educació en el Lleure 2024: Txema Escorça, Joan Morte, Alicia Antolín, Carlos Cañas i Carla Andreu.