El projecte ‘Unfollow a les Violències Masclistes’ arriba a Tarragona
22 gener 2019

El projecte ‘Unfollow a les Violències Masclistes’ arriba a Tarragona

Després de les presentacions a Barcelona, Manresa i Lleida, el projecte ‘Unfollow a les Violències Masclistes’ també trepitja les comarques del Camp de Tarragona. El proper dimarts 26 de febrer tindrà lloc l’acte de presentació del projecte, així com uns tallers formatius adreçats a professionals de l’educació, monitores i caps d’agrupament, per tal d’abordar les violències masclistes als entorns digitals.

L’acte constarà de la presentació del projecte educatiu, seguida de la xerrada “Violències masclistes en entorns digitals: Posem-hi nom!” a càrrec de la Cooperativa Candela. A continuació s’explicaran els diferents recursos i serveis que ofereix la iniciativa pedagògica per prevenir aquestes violències a les aules i als espais associatius, i per últim, la borsa de formació i facilitació del CNJC durà a terme uns tallers formatius per posar en pràctica les activitats del projecte.

L’acte tindrà lloc el dia 26 de febrer des de les 16.15h fins a les 19.30h a la Sala Pau Casals de la Delegació del Govern de la Generalitat de Tarragona (C/Sant Francesc, 3 ).

La participació a l’activitat és gratuïta, inscriviu-vos a través d'aquest formulari.

PROGRAMA:


 
16.15h Obertura de portes
16.30h
16.45h
Presentació del projecte educatiu a càrrec del CNJC
16.45h
17.30h
Xerrada: Violències masclistes en entorns digitals: posem-hi nom!
A càrrec de la Cooperativa Candela.
 
17.30h
19.30h
Presentació de les fitxes d’activitats i taller vivencial per aprendre a utilitzar-les. A partir de la posada en pràctica d'una fitxa, posarem en comú mecanismes  per treballar les violències masclistes amb adolescents i joves.
A càrrec de la Borsa de Formació del CNJC
La iniciativa del CNJC s’ha desenvolupat en col·laboració amb entitats expertes en la temàtica, com la Cooperativa Candela Acció comunitària i feminista i Educació per a l’Acció Crítica (EdPAC), i compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones.

Més informació sobre el projecte!