Meta-University 2020 #Unfollow gender violences
29 octubre 2020

Meta-University 2020 #Unfollow gender violences

Meta-University 2020 #Unfollow gender violences

Compte enrere per la Med-Uni 2020!! 
Parlem de violències de gènere en entorns digitals, t'apuntes?

Tot i els esdeveniments d'aquest any, el North South Centre del Consell d'Europa ha decidit mantenir la Mediterranean University per tal que les joves del Mediterrani ens puguem trobar un any més i debatre els temes que ens preocupen! Aquest any serà en format virtual i les activitats tindran lloc el 4 i 5 de novembre

Des del CNJC t'animem a participar i t'informem que tenim preparat un taller en violències de gènere en entorns digitals que tindrà lloc el 5 de novembre d'11:00 a 12:15h.

#Unfollow gender violences - 5 de novembre

Les xarxes socials i plataformes digitals s'han tornat eines indispensables per a les nostres vides, però amb això, les violències de gènere també han traspassat la pantalla i són avui dia, una realitat virtual. Tot i ser cada cop més comuns, les violències de gènere en entorns digitals estan invisibilitzades i normalitzades, i per això és important parlar-ne i posar aquest problema sobre la taula. 

Les joves, com a principals usuàries d'aquests espais, són les més exposades a aquestes violències però també les més ben posicionades per detectar-les, identificar-les, i posar-hi remei. Per això, la Med-Uni d'aquest any suposa l'espai ideal perquè joves de tota la Mediterrània ens puguem reunir i parlar-ne al taller #Unfollow gender violences que organitzem des del CNJC.

El taller partirà del context català pel que fa a les violències de gènere en entorns digitals i es presentarà la guia #unfollow, i continuarà amb l'expertesa de la investigadora i professora Nour Salameh (URV, MEAC-UAB), que ens parlarà de les diferents formes que prenen aquestes violències arreu dels països de la Mediterrània, tenint en compte l'impacte de la covid, la legalitat existent, i les iniciatives i projectes que treballen aquest tema.

  • Inscriu-te al taller a través d'aquest formulari i fes #unfollow a les violències de gènere! 

Documents adjunts

description call_meta-university_2020.pdf