Presentem "Unfollow a les violències masclistes", contra el masclisme als entorns digitals
25 setembre 2018

Presentem "Unfollow a les violències masclistes", contra el masclisme als entorns digitals

Ciberassetjaments de diferent tipus, sexpreading, control de la parella a través de les xarxes socials, imposició de rols i models de bellesa impossibles, enviament no consentit d’imatges compromeses... El masclisme segueix vigent a la nostra societat però troba nous espais on desenvolupar-se i la seva configuració es fa més i més complexa.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) us convidem a l’acte de presentació de ‘Unfollow a les violències masclistes’, un projecte educatiu i una guia de recursos que pretenen donar eines a entitats juvenils, professorat de secundària i jovent en general per tal de prevenir i abordar el sexisme quotidià i les relacions abusives que es donen, també, a través dels entorns digitals entre adolescents i joves.

L’acte tindrà lloc el dia 4 d'octubre de 17h a 20h al Centre Cívic Vil·la Urània (Via Augusta 102, Barcelona).

La participació a l’activitat és gratuïta però és necessari inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari, ja que les places són limitades.

PROGRAMA


 
16.45h Obertura de portes
17.00h Benvinguda i presentació: Joves, violències masclistes i xarxes socials. La importància de la prevenció.
17.20h Violències masclistes en entorns digitals: posem-hi nom!
A càrrec de Candela i Edpac.
17.50h Treballem la prevenció a l’aula i als espais associatius. Presentació de les fitxes d’activitats per a educadores i professorat.
A càrrec de la Borsa de Formació del CNJC
18.00h Taller de posada en pràctica de es fitxes de suport
19.45h Cloenda