Tornen els Premis de l'Associacionisme Juvenil!
Participació i associacionisme | 18 abril 2023

Tornen els Premis de l'Associacionisme Juvenil!

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, compromeses amb la tasca de donar suport i contribuir al creixement del teixit associatiu català, tirem endavant una nova edició dels Premis de l'Associacionisme Juvenil i dels Premis de l'Educació en el Lleure. Amb aquests premis, volem tornar a reconèixer projectes fets o que es volen fer en un futur i  que demostren que el jovent som un present imparable que seguim sent el protagonista d’experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius.

Enguany, que els premis arriben a la seva 21a edició, refermem l'aposta per reconèixer la tasca de l'associacionisme juvenil en general i, particularment també de les entitats d’educació en el lleure com agrupaments, caus i esplais. Així doncs, en total s’atorgaran 8.000 €, repartits en 6 premis. Els projectes que són objecte d’aquesta nova edició són tots aquells que defensin els drets de les joves, en fomentin l'apoderament i promoguin el treball en xarxa i l'associacionisme juvenil, així com aquells que proposin experiències educatives crítiques i transformadores que garanteixin la participació dels infants i joves que en formen part.

El termini perquè les entitats, agrupacions de joves i associacions presentin les seves candidatures en forma de projectes fets recentment o per a realitzar durant el curs 2023 - 24, ja està obert. Aquest termini s'allargarà fins al 21 de maig, i serà el 10 de juny quan el jurat comunicarà el resultat als projectes guanyadors presencialment a la festa dels mateixos premis, que comptarà també amb concerts, a Barcelona.

Podeu conèixer trobar tota la informació sobre els Premis del CNJC, així com les bases reguladores de la convocatòria aquí.

Documents adjunts

description Bases Premis Associacionisme.pdf
description Bases Premis Lleure.pdf