Ja podeu conèixer els projectes guanyadors dels Premis de l'Associacionisme Juvenil 2022 aquí

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, compromès amb la tasca de donar suport i contribuir al creixement del teixit associatiu català, tirem endavant una nova edició dels Premis de l'Associacionisme Juvenil i dels Premis de l'Educació en el Lleure. Amb aquests premis volem tornar a reconèixer projectes fets o que es volen fer en un futur i  que demostren que el jovent és un present imparable que segueix sent el protagonista d’experiències transformadores que contribueixen a la justícia i cohesió social dels pobles i ciutats des del compromís i la participació en els afers col·lectius.

Enguany, que els premis arriben a la seva 20a edició, tornen consolidant l'aposta per reconèixer la tasca essencial de l'associacionisme juvenil a través de les, ja habituals categories Orgull, Horitzó i Impacte dels Premis de l'Associacionisme Juvenil. A més a més amb el convenciment que cal reconèixer i visibilitzar la imprescindible tasca de les entitats de lleure estrenem premis! Ho fem a través dels premis de l'Educació amb el Lleure que compten amb dues categories: Estímul i Estímul Plus. Aquestes categories, específiques per a projectes o entitats del sector del lleure, són també possibles gràcies a la suma d'esforços entre el CNJC i la Fundació Carulla.

El termini perquè les entitats i associacions presentin les seves candidatures en forma de projectes fets recentment o per a realitzar durant el curs 2022 - 23, ja està obert! Aquest termini s'allargarà fins al 23 d'octubre, i serà el 12 de novembre quan el jurat comunicarà el resultat als projectes guanyadors.

 

Per poder donar-vos tota la informació sobre els premis, hem editat aquestes guies visuals, que us ajudaran a conèixer les categories, qui s'hi pot presentar i la intenció d'aquesta nova edició.

Les bases reguladores oficials i sobre les quals heu de regir la vostra participació als Premis de l'Associacionisme Juvenil 2022 són aquí i les dels Premis de l'Educació en el Lleure 2022 aquí


Segueix-nos a XS